Френска диета: как да отслабнете 10 килограма за 8 дни

Категория: Диети


Как да отслабнете с до 10 килограма само за седмица? Ето и тайната:

Френските диетолози са открили отлична диета, която работи както за жените, така и за критично тежките мъже. Френската диета за отслабване ви позволява да подобрите метаболизма, да се отървете от излишните мазнини и да попречите да се върнат отново. Такава диета продължава до 10 дни.

Френската диета е идеална за тези, които не са свикнали със здравословно меню, но наистина искат да започнат. Освен това в хода на диетата трябва да използвате мултивитаминни комплекси, които укрепват организма, както и омега-3 мастни киселини за подобряване на метаболизма.

Основните правила на френската диета

Френската диета няма много правила, които биха могли да усложнят живота ни. Точно обратното.
Първо, трябва да пиете до 10 чаши вода на ден, да изключите захарта, солта, бързата храна, майонезата, кетчупа и други за периода на диетата.

Един час на ден трябва да бъде посветен изцяло на ходене или по-трудна физическа активност.

Всичко това, заедно с правилното хранене и ясното меню, което има френската диета, ще ви помогне да отслабнете с тези 8-10 килограма.

Френска диета: меню

За да бъде френската диета ефективна, трябва ясно да следвате менюто и да не се отклонявате от плана. В противен случай нищо няма да работи.

Първи ден

Закуската трябва да се състои от неподсладено кафе. И това е всичко. За обяд е разрешена салата от домат, маруля и две варени яйца. За вечеря ще имате салата от домати, както и 100 грама варено месо.

Втори ден

За закуска отново изпиваме неподсладено кафе и резен ръжен хляб. Обядът се състои от сто грама варено месо, а вечерята се състои от сто грама варено месо или наденица и маруля.

Трети ден

Закуската отново се състои от неподсладено кафе и ръжен хляб. За обяд вече можете да направите малко количество пържени моркови, домат и мандарина. А за вечеря салата от сто грама варено месо, две варени яйца и маруля.

Четвърти ден

Отново неподсладено кафе и ръжен хляб за закуска. Обяд – пресни моркови, 100 грама сирене и едно варено яйце. За вечеря, малко плод и чаша кефир.

Пети ден

На петия ден се допускат пресни моркови и пресен лимонов сок. Вечеря – домат и сто грама варена риба или 100 грама варено месо.

Шести ден

Несладено кафе за закуска. Обяд – сто грама варено пилешко месо, маруля. Вечеря – 100 грама варена наденица.

Седми ден

За закуска кафето е неподсладено, а за обяд сто грама варено месо и един портокал, за вечеря – 100 грама варена наденица.

Осми ден

Несладено кафе за закуска. Обядът внимателно се прескача и за вечеря ядем салата от домат и две варени яйца, маруля, малко варено месо.

И какъв е резултатът?

Както вече разбрахте, въз основа на данните в менюто, можете да отслабнете при такава диета. В крайна сметка диетата е много ограничена. Трудно е обаче да се издържи. Трябва воля.

След приключване на диетата, не се опирайте веднага на храна и бавно увеличавайте порциите (ако искате). И най-добре е да забравите за вредните продукти, от които отново можете да наддадете на тегло.

Оставете коментар