Супинг-новата диета, която се превърна в тенденция

Категория: Диети

Напоследък „супингът“ придоби популярност в целия свят – методът за отслабване и детоксикация, който беше официално представен в Instagram от актрисата Гуинет Полтроу, го направи толкова популярен в социалните мрежи. Готови ли сте да опитате?

Какво е супинг?

С други думи, “супа” – отслабване с крем супи от зеленчуци. Ако диетата на сокове се счита за вредна, тогава супата е съвсем различна материя, тъй като супите насищат организма с полезни вещества, ускоряват метаболизма и не вредят на храносмилането, тъй като съдържат оптималното количество въглехидрати, протеини и хранителни фибри.

В крайна сметка, какво ще ви даде „супинг“? Тези, които са го тествали върху себе си, твърдят, че диетата със зеленчукови супи помага не само да отслабнете, но и да подобрите метаболизма, да укрепите имунитета и да направите кожата по-добра и свежа.

Супинга може да се направи по три начина: за 1, 3 или 5 дни. Важно е да знаете, че супите трябва да са нискокалорични – само от зеленчуци, без месо и краставици, тиквени семки и целина също трябва да се избягват. Резултатът ще бъде ефективен, ако в диетата ви също няма кафе, захар, плодове, газирани напитки, млечни продукти, алкохол.

Една хубава топла супа е идеален вариант за хапване. Богата е на фибри, витамини и минерали. Засища, без да ви тежи и подпомага работата на стомашно-чревния тракт.

Оставете коментар