“Сексът в природата”

Категория: Интересно, Полезни съвети

Все още е зима, но пролетта и лятото наближават, а през тези сезони всеки храст и всяка цветна поляна могат да заменят удобното легло , броят на сексуалните актове в природата се увеличава драстично.

И наистина би било глупаво да не използвате романтичната възможност да се обичате под открито небе, когато улицата е топла и красива. Трудно е да устоите на изкушението, да се предадете на любимия човек, докато вървите покрай реката. Това важи особено за младите влюбени, които просто нямат къде да правят секс.

Трябва да запомните, че сексът в природата изисква спазване на правилата за безопасност. В крайна сметка ще бъде просто ужасно, ако нежните моменти се помнят не с удоволствие, а с лоши спомени.

Първо, препоръчително е да имате под ръка одеало, покривало или спален чувал. В крайна сметка прахът и насекомите е малко вероятно да добавят положителни емоции към сексуалните отношения. В допълнение, сухата трева и пръчките могат да ви убодат. В такава среда е малко вероятно да успеете да получите истинско удоволствие.

Ако ще правите секс на плажа, първо трябва да използвате слънцезащитен крем, в противен случай след това можете да помните пикантната ситуация дълго време, като смазвате мехурите по кожата си от изгаряния. Освен това е препоръчително да изберете място на сянка.

Презервативът просто е необходим за секс в природата, заради хигиенна гледна точка. Основното нещо е да не забравите да го махнете по-късно от „местопрестъплението“, така че децата, които идват на плажа след вас, да не го намерят.

Чудесно е, когато по време на почивка сред природата имате палатка под ръка. Тя ще ви предпази от любопитни очи, насекоми, парещо слънце, вятър и дъжд. А същевременно ще получите истинска романтична вечер. Не забравяйте, че ако в палатката сте запалили лампа, тогава външните хора ще наблюдават истински театър на копулиращи сенки.

Сексът в природата е реална възможност да добавите разнообразие към сивото си ежедневие. Помага да се отърсите и да добавите капка радост във връзката.Обичайте се един друг, където искате и както искате, най-важното е да сте далеч от очите на другите!

Оставете коментар