Здравословно хранене

Хранене и здраве

Нуждите от диети се променят, докато се движим през етапите на живота. Научете как и кога да храните вашето бебе или дете. Открийте от кои хранителни вещества децата и тинейджърите имат нужда за изграждане на здрави кости и зъби. Разберете защо на жените им трябват по-малко калории, още повече хранителни вещества, отколкото при мъжете, и да вижте дали анти-стареещата диета ще ви помогне да живеете до 100 години!

Здрави деца

  

Пет хранителни вещества, които може би липсват на децата ви

Получава ли детето ви основните хранителни вещества? Разберете кои хранителни вещества са най-важни за децата ви и как да ги включите в диетата на детето си.

Как да храните бебето и малкото дете

Запознайте се с основните неща за храненето на бебетата и малките деца.

Добра храна за децата в предучилищна възраст

Имате претенциозни деца? Тук ще научите за някои здравословни и диетични храни, които са подходящи за здравето на вашето дете без да нарушавате апетита и без да влизате в битки по време на хранене.

Здравословно хранене за ученици

Лесни начини за насърчаване на здравословният хранителен режим и упражненията при децата в училищна възраст.

Здравословно хранене за тинейджъри

Научете някои прости стратегии, за да помогне на тинейджърите да направят най-добрите здравословни решения.

Нови майки

Здравословни храни за бременни

Здравословното хранене по време на бременност - научете кои храни са важните за бременните жени и как да им се насладите когато се храните.

Антистареене

Да остареем здрави - правилно хранене за дълголетие

Дали вашата диетата ще ви помогне да остареете здрави? Научете се как да се храните за да постигнете оптимално здраве и по дълъг живот.