Какво представлява испанската муха?

Категория: Интересно, Полезни съвети

Испанска муха е афродизиак, който е направен от естествени съставки и е много безопасен за здравето на жените и мъжете. Това е органичен продукт, който е предназначен за лечение и профилактика на сексуални проблеми .

Предлагат се под формата на капки от 5 ml и 20ml. Капките ви помагат да се отпуснете, и да изпитате по-силна сексуална възбуда. Те повишават чувствителността в почти всички ерогенни зони и понякога увеличават удоволствието от полов акт. Продуктът е без мирис и има прозрачен цвят. Испанската муха допринася за проявяването на естественото желание и значително подобрява опита на сексуален контакт, благодарение на освобождаването на допълнително смазване на влагалището.

Това помага да забравите за всякакви болезнени усещания и напълно да се отдадете на голямо разнообразие от сексуални наслади. Възбуждащите капки играят ролята на мощен стимулант и са не само за жени, но и за мъже.

Мухата е и за жени, които имат признаци на фригидност, не са в състояние да постигнат оргазъм или изпитват дискомфорт по време на секс. Мъжете трябва да я приемат, ако имат затруднения с ерекция или често се появява преждевременна еякулация.

Как действа испанската муха?

Приемането на испанска муха помага за разширяване на кръвоносните съдове в гениталиите и позволява на жената да изпитва силна сексуална възбуда. Когато продукта подейства, тогава тежестта на сексуалните усещания значително се увеличава. Те стават много цветни, докато оргазмът продължава много по-дълго. Също така и сърдечната дейност и дишането стават по-учестени.

Ефектът от действието на мухата трае от 6 до 8 часа. Капките Spanish Fly са прозрачни, те се характеризират с липса на вкус и миризма.Което ви дава възможността да ги смесите с всякаква течност тайно без дори партньорът ви да разбере.

Действието след прием на капките започва след 20-та минута. И ето какво да очаквате:

Увеличаване на възбудата;
Обща релаксация на тялото;
По-голяма чувствителност на ерогенните зони;
Разпределението на допълнителна естествена смазка;
Пълна готовност за секс

Как действа испанската муха на жените?

Испнската муха действа на жените като предимно възбужда и освобождава сексуалната енергия.Съставките й имат благоприятен ефект върху кръвообращението в тазовите органи. Това осигурява отпускане на гладката мускулатура и спомага за активиране на кръвоснабдяването на женските полови органи. Благодарение на това идва мощно сексуално желание. А спомагателните компоненти имат допълнителни ефекти: тонизират и предпазват тялото от вредни бактерии.

Единственото, което трябва да направите е да изпиете 20-30 капкиот вълшебната течност и да се насладите на невероятна наслада от половия акт.

Оставете коментар