Ето как да разнообразите секса

Категория: Интересно, Полезни съвети

Опитвали ли сте секс играчки с дистанционно управление? А анална стимулация? А ролеви игри ? Ако не сте, продължавайте да четете, и ще ви помогнем да излезнете от стериотипите на стандартния секс и ще ви дадем съвети как да превърнете скучния и монотонен полов акт в истинско незабравимо изживяване.

Най-често двойките, които искат нищо ново в интимния си живот, не се интересуват от новости, не се опитват, ограничават се, срамежливи са и след това твърдят, че сексът е скучен, искат разнообразие и нови усещания, а не знаят как да го направят.

Ако се опитате да изучавате тялото си и да се интересувате от това, какво точно се харесва на партньора ви, със сигурност ще внесете нови и свежи нотки в любовната игра. Отворете съзнанието си, забравете за задръжките и се отдайте на нови усещания.

Първо и единствено правило е да се опитате да комбинирате няколко техники , изучавайки тялото си чрез различни секс играчки, да използвате лубриканти и да дадете воля на фантазиите си.

Откъде да започнем?

1. Изучаване на тялото си. Изследването на ерогенни ви зони,най-добре да го правите с партньора.

2. Оргазъм. Постигате ли оргазъм с партньора? Или само чрез мастурбация? Мастурбацията е полезна, но изберете методите, които можете да приложите това с половинката си. Взаимното докосване ще ви достави още по-голямо удоволстие, и незабравяйте да говорите. Подсказвайте на парньора си как и къде иска да ви докосне. Това ще засили както неговата така и вашата възбуда в пъти повече.

3. Пробуждане на чувствителността

Можете да я събудите с помощта на секс играчки с вибрация, вакуумна стимулация за мъже, звукова стимулация и много други.Важното е да ги използвате заедно.

4. Лубрикант
Той е необходим, за да имате добро плъзгане и да ен чувствате дискомфорт, си купете лубрикант на водна основа, който може да използвате и със сеск играчки.

5. Кажете “ДА” на аналния секс
Аналния секс беше табу до преди няколко години. Но със специални играчки и смазочни материали, можете да се насладите на аналните ласки и със сигурност ще ви харесат. А както знаем, това е фетиш за мъжете.

6. Купете си играчка с диостанционно управление. Жената ще постави яйцето във влагалището си, а мъжът ще определя скоростите и силата на вибриране. Излезне навън, на кафе или кино, и играйте с партньора си. Това несъмнено ще доведе и двамата до лудост, а по-късно под завивиките ще се развихрите.

7. Не се срамувайте

Кажете да на лампата. Не я гасете. Оставете да свети и наблюдавайте всяко изражение на партньора си. Това наистина допълнително ще нажежи обстановката.

8. Мастурбирайте пред половинката си
Отпуснете се и мастурбирайте пред половинката си, но не му давайте да се доближава. Нека само да ви гледа.

9. Купете си играчки за двойки
Примерно един вибро пръстен или белезници и маска, ще свършат перфектна работа за разнообразие.

10. Гледайте порно заедно

Опитайте се да гледате порно заедно, а може и да направите някоя друга поза. Някои двойки споделят, че докато правят секс и гледат порно, се възбуждат два пъти повече, и оргазмите са им по-силни. Опитайте и вие този трик.

11. Сексуални практики: анален секс, анилингус, киберсекс, ролеви игри, BDSM, секс извън дома, тантричен секс, секс във вода, бърз секс, масаж на простатата и др. Това са само част от всичко, което можете да правите заедно под завивките. Просто махнете задръжките и се отдайте на половинката си.

Оставете коментар