Диета на Кейт Мидълтън

Категория: Диети

Херцогинята на Кеймбридж, известна преди като Кейт Мидълтън, стана съпруга на принц Уилям през април 2011 г. Младите хора се срещнаха, докато учеха в университета “Сейнт Андрюс”. Романтичните чувства възникват още през 2003 г. и едва след 2 години световните таблоиди публикуват първата съвместна снимка на тази известна двойка.

В университета Кейт не беше толкова хармонична, но момичето малко преди сватбата изненада всички, отслабвайки драстично с 2 размера. Диетата на Кейт Мидълтън изобщо не е сложна, ще ви запознаем с нейното меню.

Кейт Мидълтън и спорта

Веднага трябва да кажем, че преди Кейт да свали няколко килограма, фигурата й не се различаваше в особена пълнота, но също така не беше и стройна В начина, по който изглежда херцогинята днес, спортът има огромни заслуги, тъй като дори в колежа Кейт е обичала тениса.

Когато е влезла в университета, тя прояви голям интерес към хокея, в който момичето имаше шанс да играе повече от веднъж за университетския отбор. Физическата активност в упорит режим не може да не се отрази положително на фигурата й. Преди сватбата херцогинята е била подпомогната от специална диета, която сега се нарича диета на Кейт Мидълтън.

Ето и менюто:

По принцип Кейт не променя режима си толкова радикално, но дори тази стъпка дава невероятни резултати.

Закуска: овесена каша с нарязани плодове, с добавяне на 1 ч.л. натурален мед.
Обяд: варено месо (опция: пилешко или риба), зеленчуци.
Вечеря (не по-късно от три часа преди лягане): тестени изделия, зеленчукова гарнитура.
междинно хранене: плодове, зеленчуци.

През деня Кейт също объръща много внимание на режима на пиене на вода. Два пъти седмично Кейт си позволяваше да изпие една чаша сухо вино, което спомага за обменните процеси.

Не може да се каже, че вредните въглехидрати напълно са изчезнали от менюто на Кейт по време на диетата; веднъж на ден тя си е позволявала да изяде няколко филийки тъмен черен шоколад, и малко натурален мед.

Диетата на Кейт Мидълтън й даде просто отличен резултат, който се усети от всички, които присъстваха на сватбата й. Успех на всички!

Оставете коментар