Диета на Ева Мендес

Категория: Диети

Актрисата Ева Мендес е родена в семейство на имигранти от Куба. Момичето самостоятелно прави кариерата си. Отначало участва във филми, които не са с голям бюджет, но с течение на времето кариерата й постепенно върви нагоре. Така Ева Мендес започна да играе в достойни филми. С израстването в кариерата си, е мислила винаги за поддържане на фигурата си във форма.

Ева Мендес меню:

Диетата на Ева Мендес е проста, тя се основава на отхвърлянето на мазни и пържени храни. Честите закуски също трябва да бъдат изключени.Имайте предвид, е Ева обожава хляб.

Примерно меню за диетата на Ева Мендес :

Закуска: пълнозърнести крутони с щипка канела. Преди готвене натопете хляба в яйчен белтък, гответе с малко количество масло. Можете да изсипете крутони с фруктозен сироп, да поръсите с пресни плодове.
Втора закуска и обяд: постна каша от кафяв ориз, салата с пресни зеленчуци и билки, пържола.
Закуски: Нискокалорични зърнени храни.

Ева Мендес и спорта

Ева Мендес е щастливка с тялото си. За да го поддържа, тя посещава фитнес центрове редовно. Тя се среща с Харли Пастернак, който помогна на момичето да направи график на отделните уроци и даде списък с упражнения, които не позволяват на тялото да бъде подложено на същите движения. Ева признава, че спортните занимания все още не са в нейния дух, но все пак намира сили и постига добър успех, за което свидетелстват стройните й форми. Преди да завърши цялата програма за упражнения, актрисата се качва на бягащата пътека за пет минути.

Ева Мендес може да препоръча едно много добро упражнение, което помага да се поддържа еластичността и хармонията на дупето. За да изпълните упражнението, трябва да застанете на стъпалото с единия крак, а вторият крак трябва да остане без опора. След това дъмбелите се вземат в двете ръце и се допират в бедрата. След това се правят клекове с редуващи се крака и така 15-20 повторения.

забравяйте за възможна алергия.

Дезинфектанти антибактериални продукти за ръце и повърхности MyShield

 

Оставете коментар