Диета за отслабване с вино

Категория: Диети


Основата на диетата е виното, винаги сухо, колкото по-високо е неговото качество, толкова по-добре и по-полезно за организма. В никакъв случай не купувайте пакетирано вино за диетата, тази напитка се прави от прах,и няма голямо качество и не я препоръчваме.

За диетата ще ви трябва в първата версия литър червено вино, а във втория – три бутилки бяло. За червено вино чашата трябва да е 200 гр., а за бялото – 250 гр.

По време на винената диета солта и захарта, газираните напитки, сладкишите, консервираните и пушени храни са напълно изключени и забранени. Вечерята трябва да е не по-късно от 19-20 часа.

Петдневно меню за винена диета

Закуска: варено яйце, домат;
Втора закуска: ябълка;
Обяд: 200 gr. извара с ниско съдържание на мазнини, краставица;
Вечеря: чаша сухо червено вино.

Отслабването с тази диета е 3-5 килограма, трябва да се повтори не по-рано след три месеца.

Тридневно меню за винена диета:

Закуска: 2 тоста от зърнен хляб, 120 gr. сирене, чаша сухо бяло вино;
Обяд: меню за закуска;
Вечеря: обедно меню.

Ясно е, че точно една и съща храна може да бъде изморителна и не можете да пиете три чаши вино на ден при всяка работа, така че по-скоро това е вариант за уикенда или по време на отпуска. На тридневна винена диета е реално да свалите два килограма излишно тегло.

Отзиви за винената диета:

Към много положителни аспекти и ефекти на виното върху организма, които остават в сила, се добавя загубата на няколко килограма, което не може да не ни радва. Независимо от това, всяко хронично заболяване, особено в остър стадий, трябва да бъде причина за отказ от винена диета. Противопоказания са също юношеството и периодите на бременност и кърмене. Успех!

Оставете коментар