Диетата на Нина Добрев

Категория: Диети

Нина Добрев е популярна актриса от Канада с български корени. Известна на публиката с поредицата “Дневниците на вампира”. Нина Добрев се отличава с ангелска външност и завидна идеална фигура. Много фенове, както и завистници, искат да знаят каква е диетата й. Днес ще ви разкрием тази тайна.

Диетата на Нина- реалност или мит?

За да бъдем честни, младата звезда твърди, че не спазва никакви диети. Тя не обича никакви ограничения в диетата, но в същото време не допуска излишъци. Тайната на отличната фигура на момичето е, че менюто й винаги е балансирано и здравословно. Единственият начин, който е ефективен при отслабване, според актрисата, е спортът.

Нина в млада възраст посвещава ​​много време на гимнастиката и танците. Също така си струва да се отбележи, че постигна отлични резултати в гимнастиката, на нея дори бяха поверени участия на важни състезания, представляващи Канада. Днес Нина Добрев обожава да играе волейбол, да язди кон и да плува в басейна. А към забавленията добавя и алпинизъм и сноуборд.

Йога – тайната на красотата и здравето

Една от основните тайни на привлекателността на актрисата Нина Добрев е бикрам йога (посоката на йога, която предполага създаването на специален микроклимат – помещението трябва да е 40 ° C, относителната влажност 40%). Занятия Нина провежда под ръководството на инструктор (2-3 пъти седмично). Йогата прави положителни корекции в психологическото състояние, както и подмладява организма. Телесните клетки в процеса на тренировка са наситени с кислород, развива се гъвкавост на ставите и кожата интегрира еластичността.

Момичето е фанатично отдадено на йогата – дори и да няма начин да се отдели време за цялостно „топлинно“ обучение, тя изпълнява няколко упражнения у дома, без да прави това под строг контрол от страна на треньора.

Така че, за да станете красиви и успешни, не е необходимо да се изтощавате от глад. Достатъчно е да намерите баланс, да обичате себе си. И като подсилите тази жизненоважна позиция с рационално хранене, е възможно да се постигнат забележителни резултати при формирането на отлична фигура.

Ето какво казва самата тя:
“Преди се хранех обилно 3 пъти на ден, след което не можех да помръдна. Чувствах се толкова подута и уморена. Сега ям почти през целия ден, но с определен размер на порциите. В момента това е важно за мен. Ям повече като цяло, но разпределено. Опитвам се да приемам размера на моя палец в мазнини, размера на моята длан в протеини и неограничено количество зеленчуци.

Оставете коментар