Диетата на Мадона

Категория: Диети

Феновете на Мадоната са възхитени не само от креативността, но и от фигурата на певицата. Въпреки възрастта си, Мадона все още изглежда невероятно, като никога не престава да учудва публиката с невероятните идеи в работата си.

Подобно на много жени, Мадона има своите тайни, за да помогне за запазването на красотата и младостта си. Една от тези тайни е макробиотичната диета. Дълго време правилата на тази диета се пазеха в тайна. Въпреки това отдавна е известно, че продуктите, които Мадона яде, имат най-минимална кулинарна обработка, с други думи, те са макробиотични. Тези продукти съдържат много витамини и минерали.

Сега можете да поддържате страхотна форма с помощта на уникалната диета на Мадона. Няма съмнение, че ще постигнете значителен успех с нея.

С макробиотичната диета имате възможност да отслабнете с 500 грама всеки ден. Също така си струва да добавите физическа активност. За да направите това, просто посещавайте фитнеса, занимавайте се с аеробика, карайте ролкови кънки,или бягайте ежедневно.

Макробиотиците от своя страна не са само хранителна система. Това е начин на живот, който вече е помогнал на много хора да намерят хармония със себе си и да се отърват от проблеми с наднорменото тегло.

Нейната същност е да консумирате възможно най-много храни, които растат точно във вашите географски ширини. От значение е къде точно живеете. Яденето на различни храни трябва да съвпада с времето, когато те естествено узряват в природата. Това ще ви помогне да станете едно цяло с околната среда. Но в същото време яжте само това, което наистина харесвате. Единственото условие е естествеността и свежестта на продуктите.

Обърнете внимание на закупуването на продуктите. Не купувайте такива, които съдържат голямо разнообразие от багрила и заместители.

Макробиотична диета правила

Правилата на диетата са прости, но всички те изискват спазване. Отклонението от тях не е позволено. Ето ги:

Забранено е да се пие алкохол, млечни продукти, преработени храни, сирена, подправки, картофи, месо, захар, сол, домати, яйца и всичко, което съдържа кофеин. Тези продукти увеличават запасите ни от мазнини. Също така трябва да избягвате растителни мазнини и добавки под формата на топли сосове.
Не можете да ядете бързо.
Трябва да ядете в момента, в който изпитате истинско чувство на глад. Не можете да се наградите с храна или да се утешавате с нея.
Храната трябва да се дъвче добре, не бързайте да поглъщате възможно най-бързо
Не гответе на електрическа печка, в микровълновата или на скара. Разрешено е само готвене на газова печка или на открит огън.

Седмична дажба

Струва си да се придържаме към някои препоръки, свързани с подбора на храни за диетата:

1/2 от дажбата трябва да се дава на зърнени култури (кафяв ориз, просо, пшеница, овесени ядки);
1/4 от диетата е посветена на зеленчуци (по-добре е да се правят салати от целина, зеле, тиква, ряпа, броколи и др.);
10% се дава на протеини (соя, риба и др.);
5% супи;
5% морски дарове;
5% плодове и ядки.

Ако следвате препоръките, ефективността на диетата ще бъде страхотна. Такава диета ще намали излишното тегло, ще ви даде отлична фигура, докато не отнема много време. Не е толкова трудно да се придържате към макробиотичната диета на Мадона, тя продължава 2 седмици, а загубата на тегло е приблизително 7 килограма.

Дезинфектанти антибактериални продукти за ръце и повърхности MyShield

Оставете коментар