Диетата на Кристина Агилера

Категория: Диети

Кристина Агилера е световноизвестна певица, която бързо влезна във форма след като роди. Ние имаме на разположение препоръки за тази диета. Нека се запознаем с тях.

Диетата на Кристина Агилера съществува в два варианта

Първи вариант

Този вариант на диетата предложи Джордан Братман, съпруг на певицата. Почти всеки е в състояние да се придържа към него, тъй като тази техника има минимум ограничения. Такава нежна диета помага постепенно да се справите с проблема с наднорменото тегло, няма да усетите дисбаланс в работата на тялото си.

Меню:

1-ва и 2-ра седмица: разрешено е да се ядат зелени ябълки (3 бр на ден), пресни зеленчуци, варени яйца (1 бр на ден), млечни продукти (кефир, извара, обезмаслено кисело мляко). Трябва да пиете поне 2 литра вода на ден.

3-5 седмици: към горната диета, допълнително се разрешава да се яде 300 г месо, пиле или риба всеки ден. В същото време количеството млечни продукти трябва да бъде намалено със същото количество.

Втори вариант

Във втория вариант, диетата на звездата и помогна да свали цели 18 кг излишно тегло. Тази техника е разработена индивидуално от Ричард и Рейчъл Хелърс. И се основава на контролиране на нивата на инсулин, което кара жените да се чувстват гладни.

Първият етап от диетата на Кристина Агилера се основава на факта, че в равни количества да консумирате протеини (месо, сирене, млечни продукти и др.), Сложни въглехидрати (растителни храни) и прости въглехидрати (картофи, хляб, сладкиши, тестени изделия и т.н. ).

Вторият етап от диетата предполага да се контролира количеството храна, което съдържа хром, тъй като това е самият елемент, който регулира нивата на инсулин. Поради тази причина Кристина отказва кафето, което само допринася за производството на инсулин. Самата тя по време на тази диета започва да обръща повече внимание на спортните занимания, а също така и да се въздържа от всякакъв вид стрес. Кристина понякога си позволява резен тъмен шоколад. Но различните заместители на захарта завинаги напуснаха менюто й.

Агилера със своя пример доказа, че в борбата с наднорменото тегло не трябва да се отчайвате и винаги можете да намерите точно начина, който ще ви позволи да отслабнете и да не нанесете вреди на тялото си.

Оставете коментар