Диетата на Деми Мур

Категория: Диети

Американската актриса Деми Мур вече е на повече от 50 години, но все пак е красива, грациозна и енергична. Много завистливи журналисти казват, че това е резултат от огромен брой пластични операции, а привържениците на таланта на звездата твърдят, че всичко това се дължи на физическа активност и ефективна диета.

Същността на диетата на Деми Мур

Тези, които познават Деми Мур или следват нейния живот, знаят, че актрисата е огромен фен на диетата със сурова храна. Този факт се отнася не само за зеленчуци или плодове, но и за месо и риба. Деми твърди, че такава консумация на храни запазва всички витамини и други полезни вещества, които изчезват поради високите температури по време на готвене. В края на краищата нашите предци също са използвали сурови храни, така че били много издръжливи и изглеждали здрави.

Освен суровата храна, звездата обожава лютите чушки. Деми казва, че този изящен продукт ускорява метаболитните процеси и изгаря излишните килограми. Ако имате силно чувство на глад, тогава трябва да пиете доматен сок – това е добра тактика за борба с излишното тегло.

Много жени обожават сладкоро. За да се преборите с тази зависимост, без да ви удря във фигурата, актрисата съветва замразени черешови сокове.

Плюсовете и минусите на диетата

В диетата на Деми Мур не всичко е толкова съвършено, колкото изглежда на пръв поглед. Тъй като продуктите трябва да се консумират в суров вид, те трябва да бъдат с най-високо качество, без никакви химически добавки. Разбира се, яденето на сурови плодове и зеленчуци е лесно, но не всеки може да яде яйца, месо и риба.

Що се отнася до положителните страни, суровите храни задържат значително повече хранителни вещества, отколкото варени или печени. След известно време суровите хранителисти отбелязват подобряване на благосъстоянието, здравословното състояние и, разбира се, загубата на тегло и подобрената функция на мозъка.

У нас е доста трудно да изберем висококачествени продукти, но в чужбина има дори специални ресторанти за сурови храни, които сервират в подходящи ястия.

Диетично меню:

Диетата на Мур ви позволява да покажете въображението си и да създадете своя собствена диета. По-долу е даден пример за диетата на актрисата.

Вариант 1:

Закуска: салата от пресни плодове.
Обяд: телешко с пармезан.
Вечеря: суши без ориз, пресни зеленчуци.

Вариант 2:

Закуска: нискокалорично мляко, плодова салата с бадеми, пшеница и тиквени семки.
Обяд: зеленчукова салата, леща със зехтин.
Вечеря: зеленчукова супа, слънчогледови семки, сирене Чедър, малини.

Както всички диети, и тази има противопоказания. Тя е противопоказана за бременни и кърмещи. Също така не трябва да се спазва, ако имате проблеми с храносмилателния тракт.

Все повече знаменитости и обикновени хора отдават предпочитанието си на диетата със сурова храна. Ако сте готови да ядете всички, без изключение, сурови храни, значи този режим е за вас.

Дезинфектанти антибактериални продукти за ръце и повърхности MyShield

Оставете коментар