Вълшебните свойства на лубриканта

Категория: Полезни съвети

В днешно време лубрикантите добиха огромна популярност навсякъде по света. За съжаление много хора изпитват дискомфорт при липса или малко количество естесвена смазка. Проблемът със сухотата, който възниква по време на полов акт, съществува от много дълго време, но всъщност е много лесно да се реши с помощта на лубриканти,които можете да намерите във всеки секс магазин.

Всички интимни лубриканти се използват с цел увеличаване на плъзгащия ефект по време на полов акт. Такива лубриканти се различават по своя състав и предназначение. Например, най-често срещаните вагинални лубриканти ще позволят на партньорите да се отърват от дискомфорта, който е свързан с малкото количество или пълна липса на естествено смазване на влагалището. Изпитвайки дискомфорт, човек не само не може да се наслаждава на секса в най-голяма степен, но и рискува да се нарани.

За любителите на дългия сексуален контакт съществуват ралзични задържащи интимни лубриканти. Между другото, лубрикантът може да се използва и с презервативи, тъй като в презерватива е недостатъчен за пълноценен полов акт. Поради увеличеното приплъзване се намалява и вероятността от скъсване на презерватива.

Искам да отбележа факта, че в древността са използвани различни видове интимни смазки, което означава, че не може да се каже, че смазването е модна тенденция. Разбира се, преди са използвали различни мазнини и масла, а сега използват абсолютно безопасни, надеждни и максимално ефективни лубриканти.Освен това, добрата смазка никога няма да оцвети чаршафа или бельото ви. Кожата също няма да се раздразни, ако използвате висококачествени лубриканти от секс шоп.

Има не само вагинални лубриканти, но и такива за анални игри и анален секс. Интересно е, че аналните лубриканти в по-голямата си част съдържат малко количество анестетик, което дава възможност за пълно отпускане, освобождавайки се от дискомфорта, който често се появява в началото на аналния секс.

Има орални смазки, които миришат добре, имат приятен вкус. Можете дори да преглътнете такава лубрикант, без да се страхувате, че ще ви навредят.

Контрацептивните лубриканти се използват за намаляване на риска от зачеване по време на полов акт. А смазочните материали, включително антисептиците, дават дезинфекционен ефект. Като цяло, сега в секс магазините има интимни лубриканти от различни видове, което ви дава възможност да изберете най-подходящото за вас. И не забравяйте, за да сенаслаждавате на невероятен полов акт, винаги използвайте лубрикант на водна основа.

Оставете коментар