Вълшебна диета (яйце, кефир, зеле, моркови)

Категория: Диети

Основният компонент на магическата диета са яйцата, които трябва да се ядат всеки ден в продължение на седмица. Нискокалорични, съдържащи много здравословни протеини, яйцата се считат за диетичен продукт.

Същността на магическата диета:

За седем дни от магическа диета можете да свалите до 7 килограма, това е доста рязка загуба на тегло, така че трябва да се вслушате в тялото си, ако се появят слабост, виене на свят или други неразположения, трябва незабавно да спрете диетата.

По време на диетата се препоръчва да се пие до два литра чиста или минерална вода.
Диетата е лоша, диетата е строга, изискваща издръжливост и сила на волята. Резултатът ще бъде забележим след три дни, но ако не намалите калорийното съдържание на обикновената храна след като спрете диетата, магически изпарените килограми ще се върнат бързо.

Меню за закуска:

Чаша кафе без захар и мляко;
Чаша чай без захар.

Меню обяд:(различни опции)

2 твърдо сварени яйца, резен твърдо сирене;
Твърдо сварено яйце, ябълка;
150 грама извара с нисък процент на съдържание на мазнини;
Яйце твърдо сварено, 8 парчета сини сливи / 5-7 пресни сливи;
100 грама моркови / зеле;
2 портокала / 2 ябълки;
40 грама твърдо сирене, ябълка / портокал.

Опции за вечеря :

Порция салата от пресни зеленчуци, подправена със зехтин;
Твърдо сварено яйце;
Чаша нискомаслено кефир / кисело мляко.

Отзиви за магическата диета:

Диетата е проста и удобна, не трябва да се готвят специални ястия, излишните килограми се изгарят бързо. Но това, разбира се, е съмнителен плюс на магическата диета, защото не само диетолозите, но и здравият разум също предполага, че лесно свалените килограми не са от полза за здравето.

Магическата диета никога не трябва да се използва от хора, които имат непоносимост или алергична реакция към яйца. По време на този режим витамините и минералите практически не влизат в тялото, така че е необходим техният допълнителен прием. Сериозно претеглете всички плюсове и минуси на магическата диета, преди да я започнете.

Оставете коментар