Боров прашец – продукт с уникални лечебни и енергизиращи качества

Категория: Интересно

боров прашецЗнаете ли, че съществува уникален продукт, който носи здраве и сила на целия организъм, лекува, пречиства, стимулира, подобрява всички важни процеси, справя се с умората и стреса и ред други така търсени от всички нас полезни действия?
Този чуден продукт е боровият прашец, имащ изключително съдържание, което включва почти пълния набор от вещества, потребни на организма. Чудесен подхранващ, природен продукт. В състава му влизат много аминокиселини, протеини, минерали и витамини. Сред преобладаващите вещества са магнезий, фосфор, калий, фланон, нукленоидови киселини полизахариди, монозахариди и ензими.
Боровият прашец е хранителна добавка, био продукт, използван от древността, полезен и днес за редица заболявания на човешкия организъм.

Той предпазва от тумори, подхранва черния дроб и далака, матката, пикочно-половата система, спомага лечението при увеличение на простатата. Подсилва имунитета, действа подмладяващо на кожата и пречистващо на организма. Използва се за облекчение на симптомите при настъпване на климатериума. Прашецът има благотворно влияние върху поддържането на хормоналния баланс. Действа добре на сърцето и кръвоносните съдове, регулира кръвната захар.

Боровият прашец помага за ускоряване на метаболизма и балансира ендокринната система, действа като силен антиоксидант, активизира имунитета, енергизира организма и се бори с хроничната умора. Полезен е при стрес, психическо натоварване и преумора, подпомага мисловната дейност и концентрацията, подсилва паметта.
Прашеца има чудодейно действие върху кожата и борбата с бръчките, има свойството да забавя стареенето и стимулира клетките да регенерират. Помага на синтеза на колаген и кожата става еластична, нежна и гладка. Полезен е и за редица кожни проблеми.

За много хора ще е любопитно и полезно да се запознаят и с действието на боровия прашец, като естествен афродизиак. Той е натурален стимулатор за либидото и при дамите и господата. При мъжете увеличава броят на отделяните сперматозоиди.

Усвояването на боровия прашец от организма е лесно, може да се взема като прах или на таблетки. Има приятен вкус, но може да се смесва със смути, фреш, вода, мляко, чай и други напитки.
Прашеца от бор прави тялото по-издръжливо и набавя целодневната потребност от протеин, затова е идеалната хранителна добавка за фитнес.
Всички тези качества правят боровия прашец търсена хранителна добавка.
Продукт подходящ за спортуващите и за водещите заседнал живот, за здравите, за болните, за изтощените от стрес, физическа и психическа преумора и боледуване. За слабите и за хора с наднормено тегло. С безброй полезни качества и никакви странични ефекти.

Невероятно пълноценен и балансиран био продукт, полезен за целия организъм – лечебно и превантивно. Енергия и здраве за цялото тяло, пречиства, тонизира, енергизира, лекува и предпазва – какво повече може да иска човек?

Етикети: , , ,

Оставете коментар